Handtherapie foto Handtherapie en Fysiotherapie de Ronde

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Contact opnemen

Tegenwoordig kunt u zonder verwijzing direct contact opnemen met uw fysiotherapeut. Voor behandelingen van chronische aandoeningen of fysiotherapie aan huis is echter nog steeds een verwijzing vereist.

Alleen aandoeningen die vermeld staan op de chronische lijst worden door zorgverzekeraars beschouwd als chronisch. Klik hier om de lijst met chronische aandoeningen te raadplegen.

Bij verhindering dient u de afspraak 24 uur voor het afgesproken tijdstip af te zeggen, afspraken welke niet of te laat afgezegd worden kunnen in rekening worden gebracht.

In Nederland wordt fysiotherapie vaak vergoed, maar het hangt af van verschillende factoren. De basisverzekering dekt een beperkt aantal behandelingen, vooral als het gaat om langdurige of chronische gezondheidsproblemen.

Als je naar de fysiotherapeut gaat voor kortdurende klachten of preventieve zorg, heb je meestal een aanvullende verzekering nodig om in aanmerking te komen voor vergoeding. Het is belangrijk om je polis goed te bekijken en contact op te nemen met je zorgverzekeraar om te begrijpen welke vergoedingen specifiek voor jou gelden. Op die manier kun je zorgeloos werken aan het behoud en herstel van je gezondheid met de hulp van fysiotherapie.

Bekijk deze website voor meer informatie.

Logo Fysiotherapie KRF NL Voorop in Kwaliteit
BIG-geregistreerd

Alle therapeuten zijn BIG-geregistreerd en aangesloten bij het KRF NL en CKR.

BIG-geregistreerd

Het BIG-register staat voor het Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg-register. Het is een register in Nederland waarin de registratie plaatsvindt van zorgverleners die een beschermde beroepstitel mogen voeren, zoals artsen, tandartsen, verpleegkundigen, en andere medische en paramedische beroepen. Het doel van het BIG-register is om de kwaliteit van de zorg te waarborgen en de patiëntveiligheid te bevorderen.

Om in het BIG-register ingeschreven te worden, moeten zorgverleners voldoen aan bepaalde opleidings- en deskundigheidseisen. De inschrijving in het register geeft aan dat de desbetreffende zorgverlener bevoegd is om het beroep uit te oefenen en voldoet aan de wettelijke kwaliteitseisen. Patiënten kunnen het BIG-register raadplegen om te controleren of hun zorgverlener geregistreerd staat en dus bevoegd is om het betreffende beroep uit te oefenen.

De kosten van uw behandeling kunt u vinden op onze tarieven pagina.

Het is lastig om van tevoren te bepalen hoeveel behandelingen je precies nodig zult hebben zonder enige voorkennis. Bij de intake bespreken we samen met jou een behandelplan, waarbij we een schatting geven van de verwachte duur van de behandeling.

U kunt bellen naar: 0629252457 of 0344-607332

Of stuur een mail naar: info@handtherapiederonde.nl

Tijdens werkdagen telefonisch contact, buiten werktijden contact via email of whatsapp.

Bij uw eerste bezoek aan de praktijk neemt u uw pasje of polis van uw verzekeringsmaatschappij mee. U wordt onderzocht en aan de hand van de bevindingen wordt samen met u besproken wat de doelstellingen zijn en wat de behandeling gaat inhouden

Wij streven er na om het contact en een behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Mocht u toch ontevreden zijn? Ga in gesprek met uw fysiotherapeut of de praktijkhouder. Levert een gesprek of een bemiddelingsgesprek niet het gewenste resultaat op, dan kunt u terecht bij de beroepsvereniging KNGF. Bekijk hier wat u kunt doen.

Neem contact met ons op

Telefoonnummers: +31 (0)6 292 524 57 of +31 (0)344- 607 332
Email: info@handtherapiederonde.nl

Tijdens werkdagen telefonisch contact, buiten werktijden contact via email of whatsapp.

Contact opnemen