Handtherapie foto Handtherapie en Fysiotherapie de Ronde

OVER ONS

Wij zijn gespecialiseerd in handfysiotherapie en reguliere fysiotherapie.

Contact opnemen

Sinds 1 november 2023 is Fysio & Handtherapie de Ronde opgericht door Linda de Ronde. De praktijk zelf is echter zeker geen nieuwkomer omdat Linda deze heeft overgenomen van Rob Zandee! En hoewel Rob geen praktijkhouder meer is blijft hij voorlopig wel betrokken als ZZP’er. Linda was daar zelf al jaren lang een bekend gezicht en ook de rest van het team is hetzelfde gebleven nu de overgang naar Fysio & Handtherapie de Ronde een feit is.

Onze missie

Fysio & Handtherapie de Ronde zal voor haar patiënten dezelfde basis bieden als haar voorganger Fysiotherapie Zandee. Wij behandelen patiënten die worden doorverwezen door de huisarts maar ook patiënten die zichzelf bij ons aanmelden zijn van harte welkom. Op deze manier houden we onze praktijk laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Naast de reguliere fysio & hand therapie, werken wij ook samen met specialisten in het Ziekenhuis Rivierenland. Zo kunnen wij optimaal zorg bieden aan onze (gedeelde) patiënten en wisselen wij ook kennis en kunde onderling uit.

Ontmoet ons team

In de korte beschrijvingen van de medewerkers in de praktijk komt naar voren dat naast de algemene fysiotherapie, de aandachtsgebieden / specialisaties zich duidelijk op een aantal terreinen afspelen: traumatologie, sportfysiotherapie en orthopaedie/chirurgie. Hiernaast zijn alle medewerkers aktief binnen de handrevalidatie.

Linda de Ronde

BIG nummer: 59912760604

Werkzaam in de praktijk sinds 2010 en werkte in deze periode ook in Ziekenhuis Rivierenland te Tiel. Hierdoor zijn automatisch de aandachtsgebieden komen te liggen bij de orthopaedie/traumatologie en sportgerelateerde klachten. In het Centrum Handrevalidatie Rivierenland gevestigd in het ECT aan de Dodewaardlaan, werkt zij iedere dag met patiënten die hand-, pols- en/of onderarmklachten hebben. In december 2014 heeft zij de opleiding tot handtherapeut afgerond (Rotterdam) en is dan ook nu officieel fysiotherapeut-handtherapeut

Marcia van Veldhoven

BIG nummer 69052873004

Werkzaam in de praktijk sinds 2000 en werkt tevens in een particuliere praktijk (1e lijn) in Utrecht. Haar aandachtsgebieden omhelzen de traumatologie, orthopaedie en handrevalidatie. Bijzondere kennis en kunde geniet zij op het gebied van schouderproblematiek. Werkt ook op het gebied van de longrevalidatie. Geeft les aan de NAOG. Gaat in 2023 de opleiding handtherapie afronden.

Rob Zandee

BIG nummer: 59035582104

Als fysiotherapeut werkzaam sinds 1981 in Ziekenhuis Rivierenland Tiel en is gestart met de praktijkvoering in de 1e lijn (particuliere praktijk) in 1992. Van generalist en beoefenaar algemene fysiotherapie hebben kennis en ervaring geleid tot de volgende specialismen : sportfysiotherapie, traumatologie en orthopaedie. Tevens is Rob gecertificeerd handfysiotherapeut en is hiervoor dagelijks aanwezig op het Centrum Handrevalidatie Rivierenland aan de Dodewaardlaan te Tiel. Is lid van het Nederlandse Vereniging voor Handtherapie (NVHT) en neemt deel aan diverse multidisciplinaire revalidatieteams.

Karin de Jong

BIG nummer: 69049295004

Mariska van Haaften

In oproep basis inzetbaar voor oedeemtherapie

Neem contact met ons op

Telefoonnummers: +31 (0)6 292 524 57 of +31 (0)344- 607 332
Email: info@handtherapiederonde.nl

Tijdens werkdagen telefonisch contact, buiten werktijden contact via email of whatsapp.

Contact opnemen